| | |

En oförglömlig resa till Afrika

Aktiv semester i Afrika en plats med 1000 upplevelser

Afrika är en stor kontinent med tusentals möjligheter till en fantastisk resa. Här finns allt mellan barnvänliga resor på ett härligt resort med all lyx man kan tänka sig till mer äventyrliga aktiviteter så som safari, dykning eller vandringar. Gassa i solen på stranden, njut av rikt kulturliv i en fantastisk stad, vandra i djungel eller på savann. Ta chansen att möta ett unikt djurliv eller smaka ett kök ni aldrig tidigare varit i kontakt med. Vad ni än är på jakt efter är det garanterat att ni hittar ert drömresemål någonstans på denna underbara kontinent! 

Spännande resmål med intressanta kulturer och aktiviteter

Vart du än tar dig på denna spännande kontinent kan du vara säker på att det blir något unikt. Möt nya människor och testa nya upplevelser. Vare sig du reser till Zambia, Zanzibar eller Zimbabwe kan du vara säker på en speciell upplevelse som du inte får någon annanstans på denna jord. Det finns så mycket spännande att upptäcka att en hel livstid inte skulle räcka för att vara med om allt. Därför är det en bra att börja redan nu. Varför inte ta en tripp utanför fastlandet och upplev en av alla fantastiska öar såsom storslagna Madagascar eller den mer gömda pärlan Pemba Island. 

Skräddarsydda resor som passar dina behov

Letar du efter en skräddarsydd resa med dig och din familjs drömmar i fokus så är det Kenzan du skall vända dig till. De hjälpte oss att fixa en resa helt baserat på våra önskemål och idéer. Tillsammans kunde vi sy ihop en paketresa där alla familjemedlemmar fick ut något som var i linje med vad just dom ville göra. Det blev 3 fantastiska veckor med sol, bad, äventyr, mat och häftiga sevärdheter om vartannat. Allt planerat in i minsta detalj och perfekt för alla inblandade! 

Similar Posts