Semester på Kuba
| | |

Afrika är ett fascinerande land

Att resa i Sydamerika

Många är vi som drömmer oss bort till fjärran land och varmare breddgrader där man får möjligheten att uppleva något annat än den gråa vardagen hemmavid. För några år sedan upptäckte vi Sydamerika och sedan dess har vi varit där på spännande gruppresor runt hela denna magiska kontinent full av unika platser, sevärdheter och miljöer. Letar ni efter en alldeles speciell familjeresa, för hit anordnas också barnvänliga resor, behöver ni inte leta längre. Från Eldslandet i syd till Colombia i norr finns en helt fantastisk del av världen att upptäcka. För oss har det dock på senare år dykt upp ett riktigt favoritland dit vi inte kan sluta att resa till år efter år. Det landet är Peru. 

Peru som resmål är något alldeles speciellt. 

Peru är ett verkligt spännande resmål. Denna västligt belägna skatt har något som passar alla. Upplev den myllrande huvudstaden Lima som nästan har lika många invånare som hela Sverige. Se källan till Amazonasfloden som också den ligger belägen i detta ljuvliga land. Eller varför inte ta en tur till världens högst belägna, farbara, sjö Titicacasjön som gränsar till Bolivia i landets sydöstra delar. I väst finner du kusten mot stilla havet och självklart är en tur till majestätiska Machu Picchu något alla måste uppleva. 

Skräddarsydda resor till Peru

Vi ser alltid till att få hjälp med våra resor för att kunna fokusera på att njuta av resan och slippa strula med allt runtomkring. För vår del har det alltid handlat om att njuta av detta fantastiska land, dess folk och matkultur och allt annat häftigt som står att finna i denna västliga utpost av världen. Till vår hjälp har vi använt oss av en resebyrå vid namn Kenzan som alltid ser till att vi får ut det vi vill ha på våra resor. Ett smart sätt att lägga fokus på rätt saker och ge sig själv större chanser att bara ha det härligt  semestern.

Similar Posts